http://www.youtube.com/watch?v=KGO-fVO9z8E&feature=related

Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


http://www.youtube.com/watch?v=KGO-fVO9z8E&feature=related




NÄR JAG LANDAT

när jag landat
känns allting så annorlunda
jag kan andas
när jag landat
kan jag se fastän jag blundar
dagen randas
när jag landat
finns en stillhet alla söker
i sin öken
när jag landat
då tar Gud vid
jag ger upp alla försöken

när jag landat
kan jag komma till besinning
bort från stressen
när jag landat
får jag vila och en lindring
i tristessen
när jag landat
är förvandlingen så nära
liv och lära
när jag landat
blir begreppen genast
lättare att sära

när jag landat
på min egen landningsbana
kan jag ana
att jag strandat
och jag tvingas sänka garden
och min fana
när jag landat
kan Gud styrka och ge kraft
för morgondagen
när jag landat
så tar nåden vid
och för mig bort från lagen

LARZ GUSTAFSSON 970623




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-31 18:02



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Där man landat, ligger man i bästa fall.
2008-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP