Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om att bara falla djupare ner och inte kunna ta sig upp


Att falla



Har du nånsin skrikit så högt...
Så det hörs genom starka väggar
har du nånsin gråtit så vilt...
Så tårarna tar slut

Har du nånsin mist en vän...
Du aldrig får tillbaka
Har du nånsin haft på känn...
Att livet är ett hål

Har du som jag, fallit,
Längre och djupare ner?
har du som jag, klättrat upp...
Men bara tappat taget

Har du nånsin älskat nån...
Så mycket som jag gör
Har du nånsin lyssnat noga,
Vet du vad jag hör?

Har du som jag, fallit?
Längre och djupare ner?
Aldrig kunnat landa,
Klättrar, och faller igen.




Fri vers av Dead dreams living
Läst 347 gånger
Publicerad 2005-08-22 15:56



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Fint suck, men jag måste erkänna att jag har svårt att gråta och lystna men jag försöker och klättrar även om pinnarna på stegen ibland känns ruttna
Bra att hitta nån som påminner mig ibland.

Puss
2017-08-06

  the-Essence-of-Me
Gripande och vackra ord. Jag har aldrig känt som du gör, men jag kan verkligen ana smärtan genom orden.
Du kommer ta dig upp, är övertygad om det!
2005-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Dead dreams living
Dead dreams living