Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vrooom
åh
ahh




New Dehli ~ bye bye Night ( new years day )




Åhhhh....... det är så jävla gudomligt skönt

att det är JANUARI....... åhhhhahhhh goshhhh

mamba jimbo imolinistraana vad skönt!

December är en avskyvärd månad!!!

Tvi den!!!!!

Nu väntar välsignad vardag

& ljusare varje dag & inga jävla

töntiga "högtider"... va faaaaen

VÄX UPP ALLA NI SOM tillsammans

spenderade 60 miljarder på jävla

julklappshelvete + 1 miljard på fyrverkerier----<

DET VAR VÄL SJÄLVASTE FAAAAAAAN

OM NI INTE SKA TA TILL & VÄXA upp nångång

käraste medborgare.... se så... nu kaffar vi lite

så kanske vi kan decimera summorna en aning

till nästa år... & snart är det midsommar &

suga kuk över ängarna.... det blir nog bra det här.

Kyss fittan........ & älska den älskade>>> pri amor dada á vinci.


I dess abrakadabra besynnerliga stillsamt viskande orgasmer. 

"Hej älskling..... var är du.......... DÄR.... hur fan hamnade du DÄR...

bland DOM........ hur tänkte du DÅ..... nej jag vet inte hur du ska

komma hem......... det är ju 10. 000 mil bort......... nä nu tar jag livet

av mej......... äh så fan heller..... jag ÄLSKAR DEJ....

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 240 gånger
Publicerad 2009-01-01 05:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP