Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nytt år för flickan

Ett nytt år
som denna flicka upplever

Upplever med skratt i sina ögon
Hon som faktiskt överlevde
Överlevde trots alla motgångar

Ett nytt år
som kan erbjuda allt
Då flickan rest sig upp
kanske med bräckliga ben
Men ändå ben som håller

Ett helt liv
till denna flicka
Hon klarar sig nog
nu när vindarna vänt

Kanske är denna flicka jag
Hon har lärt sig att ta dag för dag




Fri vers av Nordkvist
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-01 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nordkvist
Nordkvist