Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om vi inte hörs av igen så ses vi inte i en annan verklighet och om vi hörs av igen så blir det kanske i just denna av världar


Något litet om livets faror

.
.
.
.
...en del av farorna
står det motsatta könet för helt klart
och det är ju
en sorts spännande fara
envar då och då gärna utsätter sig för...

...som att gå och se en thriller
eller en skräckfilm ungefär...

...fast mer
ja, helt enkelt mer...

...den upplevelsen
brukar ju också vara litet längre
än en film...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-01 23:50



Bookmark and Share


  Tera
...den upplevelsen
brukar ju också vara litet längre
än en film...


jo...lite längre.
2009-02-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja så kan det vara
helt enkelt bara
men bara fara
behöver det inte vara
det kan ju också bli
en evig sympati....
Tyck nu inte att jag
tar i!
2009-01-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP