Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att du inte fattar att du är en:........




Att du inte kan fatta att du är en S T J Ä R N A

Att du.

Inte

Kan.

Du.

Beror inte på någonting annat än att du faktiskt:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.............................................. sover.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-02 04:33



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
HAHA AAA underbar, helt underbar
jag är med dig, ser din stjärna lysa,
och jag sover aldrig...hahahaha!:-)
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP