Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
poesi är som 2009.


.


jag går upp på jesúsgatan
en gammal tant, 80+
går med mig
hon är ganska kraftig
men benen ser ut att ha anorexi
vi säger inte ett ord
det gör våra blickar
lika som dina,
kan de tala ett språk
som jag bara trodde fanns i fantasin.
jag kommer fram till lägenheten
inser att jag nog aldrig kommer att träffa henne igen
jag går in genom den bruna trädörren
lägger mig tyst på loftet och lyssnar på grannens röst
sjungandes på spanska folksånger
de verkar kunna konsten att njuta av livet
jag somnar








nästa dag möter jag henne igen
hon går upp
jag går ner




Fri vers av totalt
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-02 15:43



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja verkligen - slutet var fantastiskt.
:)
Man ser det framför sig, det du skriver.
2009-08-10

  kaptenen
slutet gjord ALLT
wow
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

totalt
totalt