Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att samspråket skulle vara särskilt roligt tycker jag inte. Jag misstänker att det är två spioner som talar i kod och meddelar varandra den senaste utvecklingen i inrikes affärer.


Vittsiggt II

.
.
.
.
På färjan mellan fastland och ö.
Två polare träffas vid relingen och de har redan dragit i sig några jamare som för att trimma in käften för en smula samspråk.
-Jag har aldrig tagit simborgarmärket.
En konstpaus uppstår, sedan kommer det ett försiktigt.
-Inte jag heller. Man är väl ingen tjuv.
Här slår sig en mås ner på räcket en bit bort varpå polarna sänker rösterna till viskningar. Kan ju vara en sådan där brevduva med elektronisk lyssnarpost.
-Ja, eller hur?
Här uppstår ingen tystnad mellan replikerna, de levereras istället kvickt, med emfas samt litet höjande av ögonbrynen för att ge eftertryck i sak.
-Typ...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-02 14:55



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
en släkting till mig jobbade på posten, kanske härrörde musiken från den tidsåldern...
2009-01-02

  Gunwale VIP
Det var verkligen skumt! Ungefär som för mig idag, när jag växlade från en radiokanal som hade börjat bli för skrikig (postmodern musik) tillbaka till P1 och får höra: "Ja, så där kan det låta när ett asiatiskt lejon är på dåligt humör".
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP