Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saft

mannen spyr

katten dör i sin korg

utan att

förstå människan


Tusen människor flyr undan

sina egna skuggor

och tror att det är ett liv


Du fokuserar

så intensivt

på dig själv

att du inte ser

människan


och jag

fokuserar så mycket på dig

så att jag inte ser mig själv




i slute ljög jag,

hö, hö




Fri vers av tyr
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-02 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tyr