Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För en sekund

Jag vill liksom gömma ansiktet i dina lockar
Känna hur det för en sekund blir svårt att andas
Jag vill liksom gömma mina kinder bakom dina händer
Känna hur jag för en sekund blir smekt


Jag vill liksom gömma mina axlar under din högra arm
Känna hur jag för en sekund är i tryggt förvar
Jag vill liksom gömma min hand i din byxficka
Känna hur jag för en sekund har rätt att ha handen där


Jag vill liksom gömma min kropp i din famn
Känna hur jag för en sekund omges av värme
Jag vill liksom gömma mina ögon vid din hals
Känna hur jag för en sekund slipper se världen


Jag vill liksom gömma de här tankarna i ditt hjärta
Känna hur de för en sekund kan få gro hos dig
Jag vill liksom gömma mitt hjärta hos dig
Känna hur det för en sekund blir omhändertaget




Fri vers av Littlesunshine
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-03 01:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Littlesunshine
Littlesunshine