Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fristad

Var är fristaden
Där man är fri
Från kalla kedjor
Från andra
Och från sig själv




Fri vers av Andunelen
Läst 196 gånger
Publicerad 2009-01-03 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen