Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en juldikt.


Till den jag älskar

Till den jag älskar vill jag tända tusen juleljus
och bjuda hem till mitt hus.
Jag vill ge vackra paket med röda sidenband
och allt hon önskar i sitt drömmars land.

Till den jag älskar vill jag skänka julefrid
och tillsammans få en underbar tid.
Jag vill kunna ge en strålande jul
utan massa jäkt, stök och strul.

Till den jag älskar vill jag ge glänsande sjö och strand
och alltid kunna ge en hjälpande hand.
Jag vill ge henne ögon som tindra
och kunna ta bort allt som det vill hindra.

Till den jag älskar vill jag ge en stilla natt
då frid och harmoni tar bort allt mörkt och svart.
Jag vill ge mig själv för att hon ska få ro
och för alltid i min kärlek få bo.




Fri vers av Maigelica Nordén
Läst 151 gånger
Publicerad 2009-01-03 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maigelica Nordén

Senast publicerade
Till den jag älskar
* Se alla