Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är som ni nog förstår, allergisk mot skaldjur, snuskhummer, dalmatinerkräftor samt idioto sjöhästar


Tråkmåns och djävulen skulle gå på disco, då kom Rödluvan och störde





Om alla män
tror att de är gud

vem tror då alla kvinnor
att de är?




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-03 23:02



Bookmark and Share


  självdestruktiv
Har aldrig sett mig som gud eller guds gåva till kvinnan, tvärtom ser jag kvinnan som guds gåva till mig.
2009-01-04

  Ronny Berk
förhoppningsvis kommer vargen som en räddande ängel !
2009-01-03

  Ronny Berk
förhoppningsvis kommer vargen som en räddande ängel !
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP