Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal sanning som man ibland måste komma till insikt med alldeles på egen hand fast andra verkar ha pekat i den riktningen för en att förstå, bara alltför länge i som förgäves förhoppning om att du tids nog skall förstå


E nurg ammal emli get





Blir du lätt uttråkad
av människor?

Det är inte de
eller ens deras sällskap
som tråkar ut dig

Ingen människa eller sällskap
av den människan
kan tillfredställa en människa
som är trött på sig själv och
sitt eget sällskap

Det är först när du accepterar dig själv
som du är och tar tillfällena tillvara
som du kan bli någon att respektera
i dina egna ögon
såväl som i andras




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-04 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP