Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kysser dina bröst salig ( VI LEVER! )




Går gatan fram, nej svävar

Har inte tagit droger

men är hög på att finnas till

Stadens gata är min kärleksgata

Ler mot folket

& många ler faktiskt tillbaka

Visslar på melodier

Smådansar fram & gör piruetter

Men då tittar många förundrat

MEN VI L E V E R JU.... för Guds skull

lev idag bröder & systrar

Någonting annat existerar inte

Köper blommor till dej

Springer uppför trapporna

Skrattar med barnen

Kryper innanför din tröja

Kysser dina bröst saligt

Vi lever

Vi älskar

Det är underbart

Det är obeskrivligt!




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-04 04:59



Bookmark and Share


  mare VIP
Ljuvligt !!!
2009-01-05

  Cosmic Johanna
Som en musik video om kärlek...
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP