Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller mitt hjärta ur balans

Varje gång jag ser dig dras jag tillbaka in i ditt nät
Jag minns att din hud var så slät
Varje gång du ler mot mig, faller mitt hjärta ur balans
Stjärnorna säger mig att vi har en chans




Fri vers av Littlesunshine
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-04 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Littlesunshine
Littlesunshine