Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan vara så här


Kyla 4/1-09

Kopplat järngrepp i naturen

skorstensrök stiger rakt opp

strålande januarisol på himmel

doft av varm choklad

090104






Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 149 gånger
Publicerad 2009-01-04 14:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En varm oas i kylan.

Jag avskyr verkligen denna vinterkyla.
Skall det aldrig bli mildare?
2009-01-04

  Maria T
När man kom in och var
genomfrusen och fick
varm choklad.
Barndomsminne
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

sajo