Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om jaget sitter i en eka och låter först den ena åran flyta iväg och något senare den andra så skulle det nog kunna kännas trevligt om en bara hade haft åtminstone en tre åra att styra hemåt med, ungefär som gondoljären...


Något litet om skräck






...man har ju sina goda
sidor och sina mindre goda och det
är väl så att de flesta
av oss är något dubblerade i våra sinnen...

...den urbota ensamheten
är förstås den som kramar hjärtat
med iskall hand så man blir alldeles
som bedrövad och tillika nere i skorna...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-04 17:54



Bookmark and Share


  caasandra
raka rör tycker jag om-applåd
2009-01-05

  lodjuret/seglare VIP
konsten att skriva konstruktiv kritik är svårare än man kan tro
2009-01-04

  Gunwale VIP
Avskalat (inte minst golvet...) och en iskall och så vitt jag kan bedöma en exakt bild av den som låtit sina åror vackert glida iväg på det förunderligt doftande och outrannsakliga vattnet.
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP