Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att inte orka och lämna människor kvar


Hör du?

Hör du mig än
När jag gråter om natten
Kan du se
När mitt öga är blint
Hör du mig än
När orden har tystnat
Är du här
När kvällen är sen

Det fanns en dag
Jag kunde tro för oss båda
Jag bar en dröm
Att kunna vakna en dag
Jag trodde på sagor
Om visor som läker
Jag skrev ett ord
Med hopp till vår värld

När ljuset är släckt
Och stjärnor gråter
Hör du mig än
När du färdats din väg




Fri vers av lillmy
Läst 505 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-04 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lillmy
lillmy

Senast publicerade
Hör du?
Solstråle
* Se alla