Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Socker






för den som har diabetes
kan den smärta som liknar
reumatism och som vandrar
osaligt runt i hela kroppen
bero på intag av socker

smärtan sitter inte bara i lederna
utan även i ögonen, näsan, öronen
vandrar runt runt
och varje gång man äter socker
i någon form
eller dricker läsk med socker i
så kommer smärtan
som ett brev på posten

nej,
nu talar vi om något roligare

eftersom jag älskar godis
så åt jag med jämna mellanrum
en hel påse m igår
och det var så otroligt gott
att jag idag längtar efter
en oändlig ström med godis
som innehåller eller omges av choklad




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-05 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP