Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gryt, rävars bo + hat, hytta damhatt alltså


Gåta 18 - ett samhälle (nu med svaret)




Gåta
Foxes home of the hat


Svar
(behövs det? Den här är lätt)

nåväl, här kommer det
Grythyttan




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2009-01-05 02:13



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Hm....sa du lätt?
2009-01-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP