Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagonatt

Skogens herre vaknar upp från sin djupa slummer.
Trötta ögon vakar tyst bland mörkrets skuggor.
Natten är här.
Magi och hemlighetsfulla sagor träder fram från sagornas värld.
Under en skinande fullmåne väcks dem till till liv.
Bakom träd och under sten, kryper skogens varelser fram från sina gömställen.
Myt och fantasi blir till verklighet.
Under en vakande fullmåne ylar vintervargen ut sin sång.
Nostalgisk vind sjunger blåsandes genom den magiska nattens sagovärld.
Hand i hand träder dem åter fram.
För att hand i hand tyna bort i morgonsolens sken som söver ner dem än en gång, in i en hundraårig dunkel slummer.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Rasengan
Läst 437 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-05 03:47



Bookmark and Share


  John William
Mycket bildrikt! Ger mig en behaglig känsla av frihet och friska, vindpinade sinnen efter att ha fått utvädras under en långvarig naturvistelse, symbiosen, återstoden av en människa när avgaser vävts in i tallar och slukats av skogens svarta hål
2009-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Rasengan
Rasengan