Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
juha.... huva...


I kamp med den väldige, fruktansvärde, sisustinne......





Det var masstart på 50 km klassisk stil i Olympiska Spelen.

Vid 25 km leder jag... har just pumpat skiten ur Bjarne Singervanger

& Jukka Pullinen i svartaste uppförsbacken.... ligger nu & bara

glider & försöker andas ur värsta mjölksyran ur kroppen.

Vid 35 km är jag fortfarande i ledning med 1 minut.

Vid 47 km får jag varningsrapporter om en framstormande finne

i spåret bakom mej... han närmar sej... & vid 48,5 km får han

syn på mej... & rygg strax efter.... vad faen tänker jag... vart fick

HAN krafterna ifrån... helvete... tänk positivt nu johan... lugn..

inte spänna dej... då är det kört.........................................

..............upplopp & jag hör honom flåsa & frusta mej i nacken...

......& så blir jag OMBLÅST av den väldige, fruktansvärde

.

.

.

.

.

Sisustinne

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.................. J U H A MIETO!!!!!!!!!! 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-06 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP