http://www.youtube.com/watch?v=NjfFpFW9OdA" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


http://www.youtube.com/watch?v=NjfFpFW9OdA


SHALOM!


från fiendskap till försoning
från strid till evig frid
jag är nu Guds Andes boning
från nu och till evig tid
och ingenting kan mig skilja
från kärleken jag får
välsignelse är Hans vilja
Han tröstar och förstår
Han fyller mig med äkta liv
med himmelsk harmoni
jag lämnade de surrogat
jag vältrade mig i
det falska och förljugna får
besvikelse som följd
men lycklig den som blir av
Jesu kärlek genomsköljd
det spel för gallerierna
som syndalivet är
vars glädje och lycksalighet
ju blott är en schimär
är destruktivt och med
destination förtappelsen
men genom tron på Jesus kan du
bli Guds barn och vän

LARZ GUSTAFSSON 950402






Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-07 14:58



Bookmark and Share


  mare VIP
Shalom Larz......fint skrivet.......
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP