Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lågoktanigt vittsiggt




Pekka till ortens fakir.
-Varför har du fullt med snören
i sovrummet?

Ortens fakir till Pekka.
-Jag har inte råd med egen replokal!




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-07 20:03



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
I ett inre tomrum finner du ditt vakuum
som du är i och förblir i ett naket
varande

du skakar i det som blivit ditt
fängelse

försakar andra och lever med din egen
ångest

du låser om ditt inre och ingen kan
komma in

ett steg är jag ifrån dig men du är i en
annan värld

en klyfta skiljer oss åt och du står
framför ett stup

Men våra hjärtan slår i takt då jag bara
finns en tanke ifrån dig
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP