Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Länge nog har jag velat då jag velat gå och ha sällskap i detta gående när jag vill komma någonstans i tillvaron och njuta olika utflykters upplevelser, men nu har jag tagit mig i kragen och känner att jag verkligen satt ned foten


Nyårslöftet






Jag har fattat ett beslut
istället för att ständigt och jämt
vänta på att någon skall vilja gå
med mig någonstans dit jag vill gå i sällskap

så tänker jag inte längre vänta
på att någon annan skall ha tid
eller orka masa sig iväg

jag är trött på att folk som lovat följa med
jämt och ständigt ställer in på framtiden
så hädanefter kommer jag
inte längre att vänta

jag kommer bara meddela
att just den dagen och den tiden
är det öppet för dig och dig eller dig
att följa med just dit och dit

det har jag beslutat
är mitt nyårslöfte
för nästa år...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-08 20:43



Bookmark and Share


  Miss Mod
Vilket kanon-löfte, det ska jag också ta och lova, för det går väl att lova retroaktivt? BRAVO
2009-01-08

  clueless
Bra, det borde vi alla lova oss själva/Clueless
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP