Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarkärlek

Det var kväll i Kungsträdgården
Du såg på mig och jag på dig
Jag kysste dig och du kysste mig
Allt annat bara försvann
Bara du och jag blev kvar
Men det som borde varit en evighet
Blev bara en kväll...




Fri vers av Thessie
Läst 409 gånger
Publicerad 2005-08-24 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thessie