Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej hej

Rim pim dim
det tycker jag är bra
fast andra kanske inte
tycker som jag

Sommaren är härlig
men det tycker inte alla
Jag tycker sommar är bra
falleri å falleralla

i sjön




Fri vers av Argbiggan
Läst 828 gånger
Publicerad 2005-08-24 17:12



Bookmark and Share


  Jessi
Så söt och oskuldsfull!
2005-09-03

    Kevin
hehehe;)
brabra
2005-08-28

  Kattsvett
den var väldigt bra
2005-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Argbiggan
Argbiggan