Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fix it all

Sometimes I do fall
And I wish that if I just were strong enough
I could fix it all




Fri vers av Andunelen
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-10 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen