Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det står inte i böckerna hur jag ska göra



För varje steg, för varje andetag går något sönder djupt inne i mitten av en själ. Men jag kommer aldrig förstå hur jag ska laga det för det står inte något om det i böckerna jag lånade på biblioteket. De böcker jag lånade med lånekortet som jag tappade bort för flera år sedan.

Inget av det går ihop så perfekt som jag en gång velat, men imorgon kommer jag inse att något perfekt endast är en del av en trasig själ.

Så jag spikar fast mina händer i varandra och hoppas att någon annan ska ta över.






Prosa (Prosapoesi) av Andunelen
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-10 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen