Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är trött...:\'P


Sova

Sjunker,
djupare och djupare ner.
Blundar,
och sjunker.
Somnar




Fri vers av MissHeaven
Läst 357 gånger
Publicerad 2005-08-24 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissHeaven

Mina favoriter
R.I.P Rest In Poetry