Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faktum att alla inte är som jag?

Jag gömmer bakom
faktum att alla inte är som jag
men det stämmer inte för likheterna är större
än det som skiljer

Så varje gång någon attackerar
då skölden är nere
av insikten att alla är som jag
så blir såren mycket djupare
än annars

När ska jag lära mig att det inte finns någon anledning till att
sänka den skölden
den muren
och det skyddet
Annat än den anledningen
att det är sant




Fri vers av Andunelen
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-11 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen