Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flummigh x'D

Höhöhöh.. flummig, de e jah!
Hahahah... typ varje daah!
Hihih... Fanta e gott!
Men.... inte särsilt flott!

Flummig o gla' x'D sån e ja'!




Fri vers av Ellin
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-11 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellin