Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets sanning



Livet är för kort för att hinna med allt

Men livet är ändå det längsta
vi någonsin kommer att uppleva







Fri vers av Incendia
Läst 420 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-11 14:26



Bookmark and Share


    Poeswhoreidon
Livet är för kort för att hinna med allt

tur då, att vi får så många
2009-01-11

  VampyrÄngel
Great med STORA bokstäver min Stigus ^^
2009-01-11

  Fredrik Stillesjö
Hej Stina!

En fullträff! En helt fullgod aforism som sparas. Hälsar Fredrik
2009-01-11

  Larz Gustafsson VIP
Det krävs en Gustafsson till något sådant, vill jag tillägga.
2009-01-11

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen sant och finurligt!
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Incendia
Incendia