Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska börja skriva mitt liv med bläck




Jag ska börja skriva mitt liv med bläck


Jag ska tatuera in alla fel på min högra axel

fel på fel på fel

så att allt får plats


Sedan ska jag pryda ryggen med färger

som jag sällan ser men vet finns

precis som lycka


Jag ska rista in flera namn

på min vänstra handled

skriva med bläck i det öppna såren

strö salt

så jag aldrig glömmer


Jag ska rita stjärnor

på min högra hand

och varje stjärna

ska vara en underbar människa i mitt liv


Jag ska be hemlösa

skriva på mina ben

så jag förstår att vi alla är mer lika

än vad vi tror


Mina höfter ska täckas av

barndomssagor som jag aldrig vill förlora


Jag får aldrig sluta minnas




Prosa (Prosapoesi) av Andunelen
Läst 380 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-11 15:23



Bookmark and Share


  peter markurth
En seriös text, i dikt, prosaform, tilltalar mig samt gav en bra ide. Tack
2017-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen