Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag erkänner

När du gråter och tror att tårarna ska ta slut
fast de aldrig gör det

När du försöker städa och dunka musik med tung bas för att inte känna
fast du känner ändå

När du ringer alla dina vänner och tror att "du är värd så mycket bättre" ska hjälpa
men det hjälper inte

När du försöker visa upp dina bästa sidor av dig själv för att han en sista gång ska titta på dig och viska i ditt öra hur vacker du är
men dina sidor visas aldrig upp och han viskar aldrig

När du tror att han gillar dig lika mycket som du gillar honom och du planerar
fast han i själva verket gillar en annan och raserar dina planer


.. Då vet du att alltihop är tecken på obesvarad kärlek.




Fri vers av become
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-11 21:04



Bookmark and Share


  leika
kärlek kan vara så enkelt om den bara är besvarad, annars suger den. fyfan va den suger
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

become
become