Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommarkatt är perfekt för att glädja barnen, är en fin tradition att få följa kattens uppväxt på somrarna. Dom har redan börjat tjata om sommarkatt :)


Argument för sommarkatt

Fast det blir nog lite jobbigt när dom börjar läsa och ser alla insändare i tidningarna där miljöpartister, kommunister och djurrättsaktivister vajnar.

Att klaga på att barnfamiljer skaffar sommarkatter är nog ett svenskt fenomen, hittar inget på engelska om det när jag googlar.

Om nu katter skulle ha så svårt att klara sig i naturen på egen hand är problemet egentligen att sk djurvänner berövat dem vanan. Pga inavel och shit så att katterna får en massa defekter för att dom ska vara "vackra" på utställningar, jfr anorexifall på catwalken.
Men det finns faktiskt ett problem med sommarkatter, och det är att dom har svårt att hitta artfränder. All vänsterpropaganda har gjort att folk inte vågar släppa sina katter fria på hösten. Katter är ett flockdjur, så det innebär sämre livskvalitet att inte få tillhöra en flock fria katter.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Arsenique
Läst 731 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-11 23:30



Bookmark and Share


  Miss Mod
Undrar om Du driver med oss? Tror nog det!! Och är verkligen katter flockdjur?
2009-01-12

  Lotti
hade de nu varit födda till det så hade en del av naturliga skäl dukat under, men att skaffa en som är född i varmt hem omhuldad av kärlek och mat för att sen kastas ut är för jävligt, känslokallt
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Arsenique