Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna text får gärna användas fritt, enskilt eller som en del i ett större arrangemang, även kommersiellt, så länge den inte används mot författaren.


Global Intifada

Du är en sån där som skäms för att du är fri
Med ett BMI på 15 är du stolt för din anorexi
Du vill att folk ska svälta, du skiter i om dom dör
Du tycker det är värt med alla liv som du förstör

Du vill ha ett samhälle där ingen får vara trygg
Där det lönar sig att sakna empati och vara stygg
Polisen ska elimineras och kriminella gäng ska styra
Golare ska dumpas i ett badkar med svavelsyra

Nordkorea och Burma, det är så du vill att det ska va
Du bränner ner affärer för att dom säljer chips från USA
Att folk förlorar jobbet bekymrar inte dig
Du ser det som en chans att lura in dom i din grej

En ensam flicka i en tunnel får enligt dig skylla sig själv
Du tycker att det är okej att våldta en lättklädd tjej
Med era hot mot vittnen har ni snart fått som ni vill
Mördare går fria om dom i rätten tiger still




Fri vers av Arsenique
Läst 458 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-27 22:16



Bookmark and Share


  Eduardo
bra :-)
2010-01-22

  Miss Mod
Bravo, intressant idé.
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Arsenique