Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
natt för sen natt igen...


Ejakuleras tiden





Denna natt



ejakuleras tiden ur sig själv.


Hararna äter det torra gräset på sina imaginära stäpper



för att kunna fly in i ljus käglorna på vägarna som sveper fram
i sin avsaknad av mörker,











......... ......... ...... ...........



det är konstigt, tycker de. det är bra, tycker vi.






........ ........ ... ........ ............ ........ .......






han möter henne

handen i nacken, det rinner nedför benen och ut



alla döda kropparsbenrester, som för varje andetag gräver

sig djupare in mot jordens stilla artärer.

möter upp hararna i groparna vid det blåa husets

slut.



Natten kräks morgonen och ljuskäglorna tystnar tyst.







Fri vers av Amanda R.C
Läst 366 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-12 04:39



Bookmark and Share


  Pontus W.U
härligt burleskt, kallvarm absurt skönt
2009-01-12

  Burn
det är enormt intensiva uttryck här, men jag undrar om inte jordens stilla artärer är det önskade målet. eller kanske ett av dom. jag upplever det som en känslobeskrivning där strålar skjuts ut åt olika håll. jag får inte grepp om var dom kommer ifrån eller var dom tar vägen, jag uppfattar det bara som väldigt intensivt.

natten kräks morgonen är en formulering jag gillar! den är verkligen uttrycksfull och säger allt. och jag känner igen känslan.
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Amanda R.C
Amanda R.C