Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskarshamn

Jag fick
ett mail
från någon
i oskarshamn
välvalda ord
som värmde
En kompis
leker matchmaking
Jag är singel
och blir offret
denna gång




Fri vers av Tea Alex
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-12 10:27



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
:-) Omtänksamt
2009-01-12

  Larz Gustafsson VIP
Victim Of Time, som ett album med Elton Motello heter.
Och Victim Of Love heter ett med Elton John.

Jag hade en arbetskamrat som vid ett tillfälle utbrast: "Vi är alla offer!"
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex