Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om man bränt sina broar och ordet förlåt är tomt och saknar sin krona.


Föresent att säga förlåt

Jag har gjort så mycket som inte gör mig stolt, vissa saker gör mig mörkrädd och jag vill bara fly bort. Ta min väska och ge mig av, försvinna spårlöst i någon dag. Tanken på allt jag gjort gör mitt jag så svagt och vart jag än gömmer mig kommer den onda känslan tillbaks.Jag är väl ingen ängel och jag förnekar inte det.Men alla har väl sina brister och alla gör väl sina fel.

Jag tappar andan, faller ner i gråt, jag är så besviken över det som jag har gjort. Trots att tårarna faller så fryser du min känsla ner till is, jag vet att vad jag än säger så kommer ingenting bli sig likt.

Du är du och jag är jag, utan dig står jag nu ensam kvar. Önskar att det var vi igen, men hur mycket jag än kämpar så säger du ständigt nej till mig.




Fri vers av fien88
Läst 209 gånger
Publicerad 2009-01-12 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fien88
fien88