Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skärvor

allt jag hade gav jag till dig
min själ
mitt hjärta
min kropp

jag har färdats med dig genom stormar
och solsken

skulle du ge mig dina vackra händer
om jag föll

Jag har fött dina barn ur min sköra kropp
för dig har jag gjort det för oss

släng mig inte i soporna
jag är inget skräp
ta upp mig igen

borsta av mig allt damm
alla elakheter
all sorg

du e min spegelbild
du ser mig jag ser dig
genom år av krossat glas

vi plockar skärvor och blöder
ditt blod mitt blod




Fri vers av micavo
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-12 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micavo

Senast publicerade
Pause
sprickor
skärvor
* Se alla