Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick ett sms av dig idag


Till min mamma

Hej mamma!

Då jag igår fick telefonsamtal om att farmor låg på lasarettet
och jag och min vän har en bit att åka, så kändes det så
skönt att kunna ringa dig.

Jag frågade dig om du ville gå till lasarettet och besöka
farmor på 101 år.

Klart jag vill var svaret jag fick av dig.

Min farmor gillar dig så mycket och frågar efter dig och
din man (som inte är min far).

Så dessa rader jag skriver till dig är för att tacka dig att
du har ett hjärta av guld då du ställer opp på de som finns
i din närhet.

Du bryr dig.

Många kramar till dig från din dotter.

PS: Som farmor ofta sjunger Det ordnar sig alltid om man tar det som det kommer.....



090113




Fri vers av sajo
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-13 17:49



Bookmark and Share


  anita VIP
En helt underbar dikt. applåder får du av mig.
2009-01-13

  Fånga dagen
Det var väldigt fint skrivet av dig
Omtanke o empati
kram ak
2009-01-13

  Arcadia1
Detta tyckte jag om. Man ska hålla av varandra.
2009-01-13

  Svartsilver
vad fint du skriver!
2009-01-13
  > Nästa text
< Föregående

sajo