Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en del av min syn på dagens samhället...


dagens männsikor?

Katten slutar leka med sitt garn
vi låter inte barn vara barn
smink och fejkat hår
inget blir som igår
hälften blir perfektionister
och alla andra blir alkolister
ingen ser, ingen hör
alla drunknar men ingen dör




Fri vers av xTezz
Läst 249 gånger
Publicerad 2009-01-13 22:57



Bookmark and Share


  succi
helt rätt, rakt på sak, riktigt bra känsla!
2009-01-13
  > Nästa text
< Föregående

xTezz
xTezz