Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk.....

Idag när du gick förbi
så nära
tänk om det hade varit bara vi
så kära
och när du log
i matsalen
jag nästan dog
alldeles för galen
fast det inte var till mig
utan till din vän
inombords log jag till dig
tänk, att jag tänker på det än




Fri vers av xTezz
Läst 297 gånger
Publicerad 2009-04-14 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xTezz
xTezz