Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag vore Allsmäktig. ( Bön )





Om jag vore Allsmäkig så skulle jag redan just nu :

Skapa fred & försoning i Palestina.

Starta freds~ & läkedoms~ & försoningprocesser över hela Jorklotet,

mellan länder & ismer & alla sidor av allt & alla.

Läkedom för Moder Natur.

Skapa rum för sorg, glädje, humor & överseende.

Förlåtelsens magi.

Utrota orättvisor & fattigdom.

Utrota arbetslösheten. ( det är fullt möjligt! )

Avveckla den hänsynslösa, infantila, & skadliga

konsumismen & materiallismen. 

Om jag vore Allsmäktig... vilken ingen kan vara...

... men OM... så skulle jag låta en

oemotståndlig Kärlekens Vind & Ström gå

genom hela skapelsen & skapa leenden

& Själar som får skapa & leva & älska.

Må det bli så.

( förutom jag eller nån annan, allsmäktig )

Om inte just nu så lite i taget...

så kanske vi når fram...

... om 500 eller 5000 år.


Amen.

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-13 23:10



Bookmark and Share


  Rockalex
I sin kraft är vi alla allsmäktiga tack för din påminnelse
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP