Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattkatter

Vi springer fortare än dom flesta
kan sova tryggt när stormen spelar fritt utanför
Vi leker hide and seek med nätterna
som blivit våran egna årstid

Kanske syns det på oss
att vi ligger vakna om sovtimmarna
frestade av längtan som dansar bortom väggarna
och som dagsljuset gömmer

Även vi ska en dag nöja oss med att vara möss
gömma oss i vrår och prata tyst
Men arton sommrar dansar vilt
som de nattkatter vi är - river sår

Vi läker, i sinom tid





Fri vers av Ming
Läst 347 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-14 00:53



Bookmark and Share


    Skrivarn
Vacker o söt dikt!
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Ming