Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära Spåkvinna....

...Säg mig vad du ser i mina handflators linjer...

En droppe hopp...

En droppe lycka...

En droppe kärlek...

För det jag ser,

är inga linjer...

För det jag ser,

är djupa ärr...

Som svider...

Som brinner...

Som blöder...

Mina sista droppar...

...Säg mig vad du ser i din glaskula...

En skymt av ro

En skymt av behag

En skymt av framgång

För det jag ser,

är inte framtid

För det jag ser,

är krossat glas...

Som fallit...

Som betytt...

Som skurit...

Mina röda handflator...




Fri vers av ThinkerMan
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-14 02:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ThinkerMan