Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5000 dagar

Det känns som 5000 dagar sedan

jag använde radbrytningar på helt 

fel

sätt

 




Fri vers av Anton Lind
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-03 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anton Lind
Anton Lind