Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns inte mycket mer att säga om den här dikten än att jag för en gångs skull satte mig att skriva om vad jag själv känner inför något. Den handlar om framtiden och om osäkerheten.


Inte riktigt identitetskris

Med risk för att bli lite krånglig,
Vill jag ändå få ur mig det här:
Det är ingen identitetskris
För jag vet ganska väl vem jag är
Vad jag inte vet är vem jag vill bli
— Bara ,att jag inte är där
Jag är trött på invanda mönster
Men behöver ändå rutin
Jag vill helst inte vara i centrum
Och inte i periferin
Jag vet vad jag tror och tänker
— Jag vet mycket väl var jag står
Men jag vet inte alls vart jag skall någonstans
Och inte hur långt jag når




Fri vers av Oskar Jönsson
Läst 230 gånger
Publicerad 2009-01-14 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oskar Jönsson